Reportatge de Cugat Media

«Teles, trapezi, acrobàcies, jocs malabars i equilibris. Fa tres anys que a la Floresta s’imparteixen classes de tècniques de circ a infants, joves i adults. L’escola de circ ‘Aire’, situada a la sala UREF, fomenta, a través de l’activitat física i creativa, l’educació en valors i la pràctica no competitiva de l’esport, amb ràtios reduïdes i ensenyament personalitzat per grups d’edat.

De fet, la impulsora de la proposta i coordinadora de l’escola, Agustina Monczar, assegura que un dels objectius principals és ajudar en el desenvolupament de la persona des d’una activitat física donant importància al cos i a la cooperació entre els participants.

A banda dels cursos, també s’hi fan casals d’estiu, Nadal i Setmana Santa i tallers i sessions de circ en família. Tot plegat amb l’objectiu de transmetre valors com l’esforç, la perseverança, la constància i la concentració, a més de la tolerància a la frustració en un ambient de respecte, convivència i expressió artística»

 

Moltes gràcies Cugat media, Martí Gonzalez i equip per aqueste reportatge tan bonic. Ha estat un gust tenir-vos a casa, tornin quan vulgueu  ❤️