PODEU VEURE LA NOTA AQUI

«Ara sí que sí, toca posar-se mans a la feina que comença la gran aventura d’organitzar i donar forma a la festa d’aniversari del nostre estimat Centre Obert Can Llobet. 

Els educadors estem començant a gestionar les instàncies per demanar tot el necessari per poder realitzar l’esdeveniment al complet: reservar l’espai, l’escenari, taules cadires… També estem contactant amb entitats de La Floresta que vulguin venir a participar i ajudar-nos a que sigui una gran festa. I per últim els infants de Can Llobet han realitzat el primer tastet de què serà el seu superespectacle de circ.

El passat dilluns les nenes i nens del centre van conèixer la Natalia, que serà la nostra gran guia dins aquest projecte. Ella ve de l’Escola de Circ Aire de la Floresta i és una gran professional del clown i les diverses disciplines que hi ha dins dels espectacles de circ. Durant totes aquestes sessions els infants podran anar fent un tastet d’elles per poder acabar per decidir que voldran representar.

El cert és que els infants se senten molt emocionats de viure aquesta aventura, saben i sabem que serà llarga i requerirà molt d’esforç, però obtindrem una grandíssima satisfacció.»

Gràcies Centri Obert Ca Llobet, Ajuntament de Sant Cugat i Programa La Comunificadora de Barcelona Activa per fer-ho possible!