“L’Escola de Circ Aire de la Floresta va celebrarel 5è aniversari diumenge 29 de maig, acte que l’organització ha valorat com “tot un èxit”. Agustina Monczar, representant de l’escola, assegura que la iniciativa continua activa i ja preparen el següent esdeveniment.

La pròxima fita de l’Escola Aire és doncs a la festa dels 15 anys del Centre Obert Can Llobet. L’acte central de la celebració serà l’espectacle que ha preparat el grup de circ social i tindrà lloc dissabte 4 de juny.

L’escola de circ de La Floresta va néixer el 2018 arran de l’autoorganització entre els veïns de la Floresta. “Vam començar a veure que algú sabia de circ i l’altre en volia aprendre i així va començar”, explica Monczar. “Després va deixar de ser una cosa entre amics i es va començar a apuntar més gent”.

L’entitat té la intenció d'”educar en valors” a través d’aquesta pràctica artística. S’hi poden apuntar tant petits com grans i l’entitat detalla al web que totes les activitats “estan pensades per a fomentar l’autoconeixement, el creixement personal i el respecte al propi cos”.

Durant els últims dos anys han crescut les inscripcions i els últims casals d’estiu van rebre més sol·licituds de les que podien acceptar. “De moment volem cuidar el que tenim abans de créixer més”, diu la representant.

A més, des de Aire també col·laboren amb escoles, a través de les empreses que organitzen les activitats de migdia, com Paidos.”