PODEU VEURE LA NOTA COMPLETA AQUI

“Hi ha vida extraescolar més enllà del futbol, el tennis, la gimnàstica i l’anglès. Així ho demostren les activitats que hem seleccionat de tota l’oferta santcugatenca actual. Tot i que aquestes darreres setmanes han estat molt marcades per les restriccions, especialment en el sector de les extraescolars, que s’han hagut de suspendre, aquest tipus d’activitats aviat es tornaran a activar. A continuació trobareu algunes de les propostes més originals de Sant Cugat.

Taller integral de circ a l’Escola de Circ Aire

El taller integral de circ és una activitat per a nens i nenes a partir de tres anys que inclou activitats tan variades com l’acrobàcia aèria amb teles i trapezi, l’acrobàcia a terra, l’acrobàcia en grup, les malabars, l’equilibri sobre objectes i el ‘clown’. És una pràctica esportiva i artística a la vegada.

A banda de circ, amb aquesta extraescolar també es treballen valors com la companyonia, la no competitivitat i la superació dels propis límits. També ajuda a enfrontar-se a les pors i a conviure amb la frustració. A més, com que té una faceta artística, també hi ha un component de creixement personal.

És una activitat extraescolar ideal per a nens i nenes amb la creativitat a flor de pell i amb moltes ganes de moure’s i de no parar quiets”

Gràcies a Sara Bella i a Cugat Media per comptar amb nosaltres!