PANDEMIC TIME

Escola de Circ AIRE agraeix a tots els que van participar d’aquest vídeo.

En un any molt especial en què ens ha tocat romandre a casa, el circ no s’ha quedat quiet sinó que, fidel a la seva essència, ha acceptat el desafiament i s’ha adaptat als temps que corren. Aquesta època de mirar cap a dins ens ha posat a prova però també ens ha regalat molts ensenyaments: que l’art ens salva en temps durs, que no cal res més que el desig de fer per seguir en moviment (fins i tot dins de casa), que cultivar la paciència i la tolerància ens permet descobrir que podem més del que creiem. I, per sobre totes les coses que, passi el que passi, el circ és comunitat i és família. Per això sempre troba la manera de seguir compartint i estant a prop. Heus aquí aquest vídeo, que surt a l’arena com un regal que ens mostra que seguir creant formes de fer més bell aquest món, és possible!