El Centre Obert Can Llobet ha celebrat aquest dissabte 4 de juny els seus 15 anys de vida. Per celebrar el 15è aniversari s’han dut a terme diverses activitats amb els nens i nenes del centre. Tallers i jocs infantils. Ball i dansa a l’estil bollywood i l’actuació de la batucada Mamatraka.

A les 12, per tancar la jornada, ha vingut el plat fort, una actuació del Circ Obert de Can Llobet. Un projecte liderat pels infants del centre i que ha gaudit de castells humans, pallassos i més. Tot plegat en una festa que ha servit per posar en valor la tasca del Centre Obert Can Llobet en la inclusió social durant aquests quinze anys de vida.

Situat a la Floresta, el Centre Obert Can Llobet és una entitat d’esbarjo i lleure dedicada a tots els nens i nenes de Sant Cugat. Un espai lúdic especialment dedicat a infants amb menys recursos. A través d’activitats i projectes de tota mena, els infants aprenen, desenvolupen eines i habilitats socials, treballen les emocions i creixen dins d’un entorn on generen amistats.